Răpire sau… fabulație de copil?

"Mi-au pus un sac pe cap și m-au aruncat unii mascați într-o dubă"

2425
5

Articole de la același autor

Mai multe întrebări fără răspuns planează asupra dispariției unui copil care a fost căutat de autorități aproape 24 de ore. 


Robert Ionuț Popa, de 13 ani, a dispărut din fața blocului, miercuri seară, în jurul orei 19.00, și apoi i-a trimis un mesaj mamei sale, pe o rețea de socializare, în care i-a spus că a fost răpit: "Mami, sunt într-un sac, sună la Poliție". 


Femeia, disperată, a alertat autoritățile. Forțe impresionante ale Poliției și ale Jandarmeriei au demarat imediat căutările și au împânzit orașul pentru a da de urma lui Robert Ionuț Popa. 


Cazul a fost preluat de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat o an-chetă. În urma verificărilor, oa-menii legii au aflat că, înainte de a fugi de acasă, minorul ar fi luat din casă o sumă de bani, dar și o brățară din aur. În momentul în care au aflat, părinții acestuia l-ar fi certat.


Ulterior, mama copilului a aflat că situația școlară nu este prea roz și a avut o discuție cu minorul, în care i-a expus faptul că va ajunge la școala de corecție dacă nu se pune cu burta pe carte. 


Oamenii legii l-au căutat toată noaptea și în cursul zilei de ieri, dar fără rezultat. 


În cursul dimineții, anchetatorii au aflat de la vânzătoarea unui maga-zin că acesta s-ar fi plimbat prin zona Gării, din Constanța. 


Telefoanele au sunat, ieri, încontinuu la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, iar anchetatorii au verificat fiecare pistă. 


Încă de la început, oamenii legii au luat în calcul și varianta ca minorul să fi încercat să atragă atenția asupra sa și să își sperie părinții că a fost răpit. 


Aproape 24 de ore, părinții lui au stat cu sufletul la gură și s-au rugat ca fiul lor să fie teafăr și nevătămat. În cursul serii, în jurul orei 18.00, ei au răsuflat ușurați. 


Copilul a fost găsit în zona Kaufland, din Constanța. El a fost recunoscut de tatăl unui coleg, care a alertat autoritățile și i-a anunțat pe părinți. Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat în zona respectivă. Copilul a fost escortat la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, unde a fost audiat în prezența unui psiholog. De asemenea, la sediul IPJ s-a deplasat și un reprezentant al Direcției Gene-rale de Asistență Socială și Protecția Copilului. 


Potrivit unor surse, copilul și-a susținut varianta că a fost răpit: "Mi-au pus un sac pe cap și m-au aruncat unii mascați într-o dubă".


Oamenii legii și-au dat seama că varianta minorului nu este plauzibilă, deoarece, în momentul în care a fost luat la întrebări, respectiv unde l-au dus, cât l-au ținut, unde l-au lăsat, copilul a început să se bâlbâie și a spus că nu își poate aminti. Anchetatorii au stabilit că acesta are toate bunurile asu-pra lui și că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Oamenii legii ar fi stabilit că minorul și-a petrecut noaptea în casa unui coleg. 


Comentează știrea

zoro
27 noiembrie 2015
ce copil nenorocit

Si-a distrus părinții cu această glumă nesărată și cred ca cea mai mare durere o ai atunci când vezi ca așa măgărie ti-a facut-o propriul tău copil. Pacat

ca a crescut o jigodie la usa
27 noiembrie 2015
sa-i spuna cineva dnei Popa

chiar trebuie dus la scoala de corectie si ajutat zilnic de un psiholog daca vrea sa mai recupereze ceva din el

anonim
27 noiembrie 2015
eu il cred

ca a fost rapit. cand eram mici, un copil din blocul in care locuiam a fost rapit de unii intr-un aro. a fost adus inapoi tot de ei, peste doua zile. la fel ca in cazul asta, copilul nu isi amintea absolut nimic. faptul ca nu isi poate aminti nu inseamna ca nu s-a intamplat. poate pur si simplu a fost drogat... ca nu s-a furat de la el, la fel, nu inseamna nimic.

Simona
7 decembrie 2015
Afacere pentru iubitorii de carti

Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cautam oameni foarte seriosi!Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

porku
30 septembrie 2016
copiliu

pai asa zisii politistii animale din ro sunt prosti dupa bani comitand crime in haita cu alti criminali locali evazionisti etc..mai sunt si copii carora le e frica sau cu emotii.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Adolescentă dată în urmărire
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni dispăruți fără urmă
Pagina a fost generata in 0.5047 secunde