METODA ACCIDENTUL / Patru bărbați, reținuți. Unul este din Constanța

322
METODA ACCIDENTUL / Patru bărbați, reținuți. Unul este din Constanța - retinut-1495960305.jpg

Articole recomandate

Patru bărbați au fost prinși în flagrant de polițiști în timp ce încercau să înșele prin "metoda accidentul" o persoană căreia i-ar fi cerut 13.000 de lei. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi duși în instanță, cu propunere de arestare preventivă.


Potrivit unui comunicat de presă, polițiștii sibieni au reușit prinderea în flagrant a patru bărbați suspectați de comiterea unei înșelăciuni prin "metoda accidentul".


Conform anchetatorilor, membrii grupării au contactat telefonic victima, i-au spus că un membru al familiei acesteia a fost implicat într-un accident rutier și i-au solicitat 13.000 de lei, unul dintre bărbați pretinzând că este procuror și îi poate oferi ajutor. 
Un alt bărbat s-a prezentat la ușa victimei pentru a ridica banii, moment în care polițiștii sibieni au intervenit și au reușit să îi prindă.


Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 46 de ani, domiciliați în București, Sibiu, Constanța și Giurgiu, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă la infracțiunea de înșelăciune, urmând să fie duși în instanță cu propunere de arestare preventivă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3661 secunde