Mesajul lui Bogdan Despescu, șeful demis al Poliției Române

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
1375
Șeful demis al Poliției Române, Bogdan Despescu, a transmis un mesaj, azi. "Timpul va demonstra că modul meu de acțiune a fost corect", a spus el. 


Despescu a transmis un mesaj prin care își ia "la revedere" de la foștii colaboratori și le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

El mai spune că perioada în care a condus Poliția Română a fost plină de provocări, dar că polițiștii și-au făcut treaba exemplar – au fost cazuri dificile pe care polițiștii au reușit să le rezolve, deși s-au confruntat cu deficit de personal.

În ceea ce privește cazul polițistului acuzat de agresiuni sexuale – caz în urma căruia, de altfel, Despescu a fost înlocuit, fostul șef al Poliției Române spune că polițiștii și-au făcut treaba și în acest caz, chiar dacă acest lucru nu a fost vizibil în presă, în ultimele zile.

Bogdan Despescu a fost demis astăzi. Măsura a fost aprobată de premierul interimar, Mihai Fifor, după mai multe discuții pe care acesta le-a avut cu ministrul de Interne, Carmen Dan.

Demiterea șefului Inspectoratului General al Poliției a fost cerută de mai bine de o săptămână, dar fostul premier Mihai Tudose a refuzat să-l dea afară.

Locul său va fi luat de chestorul Cătălin Ioniță, cel despre care fostul premier spunea că nu ar fi dorit funcția.


sursa: digi24.roArticole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3281 secunde