MESAJE pline de DURERE după moartea tinerei strivite de microbuz! "ERA UN COPIL CUMINTE!"

13470
MESAJE pline de DURERE după moartea tinerei strivite de microbuz!

Articole de la același autor

Durere fără margini în rândul apropiaților celor două persoane care au pierit în tragicul accident de ieri, de pe DN 38, de la intrare în localitatea Topraisar. Surse apropiate anchetei spun că Mihaela L., adolescenta de 17 ani, și Ion O., bărbatul de 37 de ani, care au murit în accident, prinși sub microbuzul de transport persoane care îi aducea la Constanța, erau singurii pasageri în picioare. În consecință, în urma răsturnării microbuzului în afara părții carosabile, cei doi pasageri au fost proiectați prin geam și prinși sub mijlocul de transport.

Vestea tragică i-a șocat pe apropiații adolescentei Mihaela L. Elevă a Liceului Tehnologic "Miron Costin", fata făcea naveta între satul Tătaru, unde locuia, și municipiul Constanța. De altfel, surse din rândul cadrelor didactice spun că tânăra era o elevă silitoare, cu rezultate bune la învățătură.

"Era un copil bun și cuminte, Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe familiei", "Nu este durere mai mare decât a părinților care ajung să-și îngroape copiii! Putere familiei" – sunt câteva dintre mesajele de susținere transmise familiei pe rețelele de socializare.

În altă ordine de idei, din cele 20 de persoane de persoane ajunse la spital, ieri, în urma accidentului rutier de la DN 38, cinci au rămas internate în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, în secțiile Chirurgie Plastică, Ortopedie Traumatologie și Neurochirurgie, sub atenta monitorizare a personalului medical. Evoluția acestora este favorabilă. Celelalte 15 persoane au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare, au transmis reprezentanții unității spitalicești.

De menționat că, ieri, au ajuns la spital 26 de persoane cu diverse răni produse în accidente rutiere. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3088 secunde