Mesaje audio de pe autospecialele ISU, în zonele aglomerate din Constanţa

423
Mesaje audio de pe autospecialele ISU,  în zonele aglomerate  din Constanţa - mesajeaudio-1603471534.jpg

Articole de la același autor

Echipaje mobile din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au demarat acțuni de prevenire și informare a cetățenilor, în locurile aglomerate din municipiu. Măsura a fost luată având în vedere faptul că, la nivelul municipiului Constanța, numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus este în creștere.

Mesajele sunt transmise prin intermediul sistemelor audio al autospecialelor care tranzitează zonele din municipiu, astfel încât informațiile preventive să ajungă la un număr cât mai mare de persoane.

„Facem apel la cetăţeni să respecte regulile şi recomandările făcute de autorităţi pentru ca împreună să reuşim diminuarea efectelor acestei pandemii”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.

Recomandările transmise sunt ca oamenii să folosească, în mod corect, masca de protecție, să se spele pe mâini cât mai des, cu apă și săpun, cel puțin 20 de secunde şi să nu îşi atingă ochii, nasul și gura cu mâinile neigienizate. „Evitați locurile aglomerate unde sunteţi expuși la contact direct sau la interacțiune cu un număr mare de persoane. Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe sau obiecte comune. Păstrați o distanță semnificativă, de un metru și jumătate, față de celelalte persoane pe care le întâlniți. Dacă vă aflați în transportul în comun încercați să nu stați față în față cu ceilalți călători. Limitați, cât de mult puteți, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, atingerea feței cu mâinile. Evitați contactul cu suprafețele care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces”, ne sfătuiesc reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0126 secunde