Membrii ISU "Dobrogea" se antrenează pentru sărbătoarea Zilei Pompierilor din România

1251
Membrii ISU
Astăzi, la ora 10:00, Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Cobadin s-a întrunit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu de pădure, produs în această dimineață.
Condițiile meteo au fost nefavorabile, iar fumul s-a extins în localitate și pe drumul județean, motiv pentru care a fost afectată și circulația rutieră în zonă.
De asemenea, doi paznici de animale care se aflau la momentul acela pe pășunea comunei, au fost intoxicate cu fum.
Din nefericire, focul s-a extins, iar trei gospodării aflate la marginea localității au fost cuprinse de flăcări ca urmare a scânteilor purtate de vânt.
Scenariul exercițiului de alarmă publică a fost creat de specialiștii ISU "Dobrogea" și a constat în antrenarea membrilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, exercițiu care a și dat startul activităților destinate marcării zilei de 13 Septembrie - Ziua Pompierilor din România.
Acest gen de antrenamente vor continua și în perioada următoare în localitățile Techirghiol și Ostrov, tipul exercițiilor fiind de conducere și verificarea fluxului informațional, fără acțiune în teren.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu în Mihail Kogălniceanu
Pagina a fost generata in 0.4129 secunde