Mediul on-line, un real pericol pentru elevi! Poliția Constanța ia atitudine

184
Mediul on-line, un real pericol pentru elevi! Poliția Constanța ia atitudine - bigvideoadolescentiisiriscurilem-1557473452.jpg

Articole de la același autor

În cadrul campaniei naționale ,,Împreună pentru o comunitate mai sigură", polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au continuat seria activităților preventive în localitățile Amzacea, General Scărișoreanu, Plopeni și Chirnogeni.


Astfel, polițiștii au prezentat elevilor anumite pericole la care se pot expune prin lipsa adoptării unui comportament preventiv în mediul on-line, explicându-le acestora posibilele capcane ale neglijenței în socializarea virtuală, precum și măsurile pe care ar trebui să le ia atunci când se confruntă cu evenimente neplăcute.


În acest context, polițiștii au prezentat site-ul organizației ,,Salvați copiii" (www.oradenet.ro), venind în sprijin cu recomandări și sfaturi privind utilizarea internetului de către copii și adolescenți într-un mod creativ, util și sigur.

Totodată, polițiștii le-au vorbit celor mici despre formele de manifestare a bullying-ului, a comportamentelor agresive, precum și despre răspunderea penală a minorilor. 


Aceste teme se subscriu campaniei locale ,,Pregătiți pentru viață", inițiată și implementată de polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4866 secunde