Medicul acuzat că viola pacientele minore rămâne după gratii

670
Medicul acuzat  că viola pacientele minore rămâne după gratii - mediculacuzat-1470158670.jpg
Victor Emanuel Boț, medicul care ar fi violat mai multe fetițe, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, a fost la un pas să fie judecat sub control judiciar. Judecătoria Constanța i-a admis, pe data de 27 iulie, cererea înlocuirii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. Medicul nu s-a putut bucura de libertate, întrucât decizia nu a fost definitivă, fiind atacată de procurori la Tribunalul Constanța, care a desființat decizia Judecătoriei Constanța.

"Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive, luate față de inculpatul BOȚ VICTOR-EMANUEL, măsură pe care o menține până la data de 30.08.2016 inclusiv. În baza art. 242 alin. 1 și 2 c.p.p., respinge, ca neînteme-iate, cererile formulate de către avocatul inculpatului, privind revocarea măsurii arestului preventiv, cât și cererea de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai putin restrictive", se arată în soluția dată de Tribunalul Constanța.

Astfel, medicul acuzat de viol va rămâne încă o lună în spatele gratiilor, în stare de arest preventiv, până pe data de 30 august.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4985 secunde