Medicina constănțeană, în doliu! Dr. Octavian Raica este condus, astăzi, pe ultimul drum

2872
4
Medicina constănțeană, în doliu! Dr. Octavian Raica este condus, astăzi, pe ultimul drum - medicdeceslumanare-1473782465.jpg
Lumea medicală constănțeană este în doliu. Recunoscutul medic Octavian Raica s-a stins din viață, ieri, 13 septembrie.

După mai multe zile de suferință, medicul specialist a trecut în neființă, în timp ce se afla internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" din Constanța.

Născut la data de 6.10.1940, dr. Raica a absolvit Facultatea de Medicină, la Timișoara. A fost director la Spitalul orășenesc Cernavodă, în perioada 1977 - 1979. Ca medic pri-mar obstetrică - ginecologie, a pro-fesat la Spitalul Județean Constanța, de unde a ieșit la pensie, în anul 2005. De-a lungul carierei sale, a fost unul dintre cei mai apreciați doctori constănțeni.

Medicii din întreg județul, prietenii săi și toți cei care l-au cunoscut îl deplâng.

v v v

Familia îndurerată anunță trecerea în neființă a celui ce a fost un om deosebit, Octavian Raica, medic primar obstetrică-ginecologie. Trupul neînsuflețit este depus la Biserica "Constantin și Elena" de pe str. Ștefan Mihăileanu din Constanța. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face, astăzi, până la ora 14.00. Slujba de înmormântare se va ține, astăzi, 14 septembrie, ora 14.00, la Biserica "Constantin și Elena", fiind înmormântat apoi la Cimitirul Central.

v v v

Colectivul Spitalului Euromaterna este profund întristat de trecerea în neființă a medicului specialist și este alături de dr. Dan Raica, în aceste momente triste, pricinuite de decesul tatălui său, transmițând sincere condoleanțe familiei îndoliate. 

Comentează știrea

Elena
14 septembrie 2016
A îmbolnăvit o groază de femei și de cupluri

Făcea chiuretaj femeilor fără să schimbe cearceaful pe care stătuse precedenta și fără să sterilizeze instrumentele. Astfel a contribuit la transmiterea multor boli venerice, în special Candida Albicans. El a fost unul dintre cei mai murdari medici pe care Constanța i-a avut vreodată.

annonimus
15 septembrie 2016
octavian raica

Nu stiu altui cum sunt,dar in anul 1988 DOMNII DOCTORI,RAICA ȘI LUȚESCU AU REFUZAT ACELE CARTOANE DE TIGARI SI AU ADUS PE LUME DUPA MULTE ORE DE EFORT UN OM MINUNAT SI REALIZAT IN ACESTE MOMENTE!!!RESPECT DNILOR DOCTORI

MorrisPLUMS
25 decembrie 2022
MorrisPLUMS

how to get off plaquenil https://www.hydroxychloroquinex.com/#

MorrisLet
29 decembrie 2022
MorrisLet

chloroquine otc https://www.hydroxychloroquinex.com/#

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8202 secunde