Medicii legiști au stabilit cauza morții gravidei de 21 de ani, care A MURIT subit după masa de prânz

1313
Medicii legiști au stabilit cauza morții gravidei de 21 de ani, care A MURIT subit după masa de prânz - morgue13206990311498733027-1510818060.jpg

Articole recomandate

În urma efectuării necropsiei, medicii legiști au stabilit că tânăra de 21 de ani, gravidă în cinci luni, care a decedat sâmbătă, 11 noiembrie, într-un sat din Vaslui, suferea de o malformație congenitală cardiacă.


"Potrivit raportului medico-legal preliminar, cauza decesului femeii de 21 de ani a fost o cardiopatie pe care o avea din antecedente", a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. 


Concluziile medico-legale infirmă suspiciunea lansată de către medicul care a mers la intervenție potrivit căreia gravida s-ar fi înecat cu un bol alimentar. Bănuielile medicilor au pornit atunci de la faptul că tinerei i-au fost descoperite resturi alimentare în căile respiratorii aeriene. Tragedia a avut loc în localitatea vasluiană Bălești, comuna Cozmești. Tânăra de 21 de ani locuia în Huși, însă de câteva zile venise să își ajute părinții la muncile agricole. 


Vineri, alături de părinți, gravida a curățat porumb până la orele amiezii. După masa de prânz, în timp ce părinții au mers să termine munca în gospodărie, tânăra însărcinată a mers într-o cameră să se odihnească. La un moment dat, sora mai mică a observat că tinerei i s-a făcut rău și a alertat părinții. Aceștia au solicitat ajutorul la 112. Inițial, la fața locului a fost dirijată o ambulanță cu asistentă, ulterior fiind dirijat și un echipaj de terapie intesivă mobilă SMURD, cu medic. În ciuda manevrelor prelungite de resuscitare, tânăra nu a mai putut fi salvată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde