Medici militari sub drapel

1078
Medici militari sub drapel - armatamedici-1567205331.jpg

Articole de la același autor

"Jur credință patriei mele România. Jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții. Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare. Așa să-mi ajute Dumnezeu!" 


Acestea au fost cuvintele rostite cu emoție de medicii militari, chemați în activitate în rândul ofițerilor, în perioada 2018-2019, în fața contraamiralului de flotilă Mihai Panait, comandantul Flotei, a comandanților de unități de marină, a rudelor și prietenilor adunați pe platoul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" din Constanța. 


Jurământul militar este un moment deosebit în viața fiecărui tânăr al cărui destin este legat de cariera militară, transmite Statul Major al Forțelor Navale. 


Ceremonia depunerii jurământului militar a avut loc la două zile de la aniversarea a 157 de ani de când a luat ființă Corpul Ofițerilor Sanitari ai Armatei și Direcția Generală a Serviciului Sanitar Român, prin semnarea, de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza, a Înaltului Decret Domnesc nr. 4629/21 august 1862, ziua de 21 august fiind recunoscută ca Ziua Medicinei Militare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5852 secunde