MEDIC REȚINUT DE DNA

239
1
MEDIC REȚINUT DE DNA - medic3-1428055833.jpg

Articole recomandate

Medicul Mohamad Yassin a fost reținut de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. El este medicul care a apărut și în dosarul Omar Hayssam, fiind împuternicit ca emisar în legătură cu eliberarea jurnaliștilor care au fost răpiți în Irak în 2005. De asemenea, procurorii DNA l-au reținut și pe Tahli Fadel, acuzat de complicitate la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.


Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada octombrie 2014 — martie 2015, Mohamad Yassin, în mod direct și prin intermediul lui Tahli Fadel, a pretins de la doi denunțători, suma de aproximativ 2.000.000 euro, prevalându-se de influența exercitată asupra organelor judiciare, în vederea desființării, pe cale extraordinară, a unei hotărâri de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare aplicate unui condamnat, și el denunțător în cauză, cu consecința punerii în libertate a acestuia din urmă.


Comentează știrea

costy
3 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Martie 2015
Stire din Eveniment : Tablourile lui Vâlcov vor fi expuse
Vineri, 27 Martie 2015
Stire din Eveniment : RĂMÂNE ÎN AREST!
Pagina a fost generata in 0.4411 secunde