Medic prins în timp ce primea mită de la două studente

138
Medic prins în timp ce primea mită de la două studente - romaniirecunosccadauspagalamedic-1403778897.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, având și concursul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul I.P.J. Bihor – Serviciul de Investigare a Fraudelor, l-au surprins în cursul dimineții de azi, în jurul orei 07:30, pe medicul Adrian Constantin Romanul în timp ce a primit sume de bani de la două studente pentru ca acesta să le faciliteze promovarea examenelor la disciplinele la care este titular, în calitate de profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Oradea.

Flagrantul a fost realizat la cabinetul medical din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, unde Romanul Adrian Constantin își desfășoară activitatea în calitate de medic la Secția Oro-Maxilo-Facială, Compartimentul ORL. Cu prilejul percheziției realizate au fost identificate și ridicate importante sume de bani și documente.

Cercetările continuă în cauză în vederea dovedirii întregii activități infracționale, urmând să se aprecieze asupra oportunității luării unei măsuri preventive. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Iunie 2014
Stire din Sănătate : Doliu în medicina constănțeană
Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : De ce ne ia  cu amețeală
Vineri, 13 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Șpagă pentru lene…
Pagina a fost generata in 0.6562 secunde