MEDIC, DUPĂ CE NU A VRUT SĂ ASISTE LA NAȘTEREA UNUI BEBELUȘ: "Dacă moare acuma, eu mă ocup de înmormântare. Nu câștigați nimic făcându-mi mie rău" "

5437
1
MEDIC, DUPĂ CE NU A VRUT SĂ ASISTE LA NAȘTEREA UNUI BEBELUȘ:

Articole recomandate

Un medic a fost acuzat că nu a asistat o femeie la naștere și înregistrat în timp ce propunea familiei să plătească înmormântarea copilului născut cu grave probleme de sănătate, scrie romaniatv.net


O familie din Hunedoara acuză medicul de gardă de pe secția de Ginecologie a Spitalului Municipal că nu a vrut să asiste la nașterea copilului său și, ca urmare, bebelușul s-a născut cu grave probleme de sănătate. Medicul este cercetat de polițiști pentru vătămare corporală din culpă, vină pe care o recunoaște, după cum reiese dintr-o convorbire pe care a avut-o cu tatăl bebelușului. Înregistrarea făcută înainte ca părinții copilului să meargă la Poliție arată cum medicul s-ar fi oferit să plătească înmormântarea și pomana copilului, dacă părinții nu ar fi făcut public cazul, scrie Glasul Hunedoarei.

Conform sursei citate, medicul a refuzat să vină la sala de nașteri, pentru o asista pe mamă, iar copilul, care la naștere a avut peste 5 kilograme, s-a născut cu traumatisme, fiind transferat mai intai la Spitalul Județean Deva și apoi, cu elicopterul, la Timișoara, unde a ajuns în stare critică, cu hemoragie meningo-cerebrală masivă și sindrom convulsiv.

La câteva zile de la naștere, tatăl copilului, însoțit de un prieten, a mers în biroul medicului ginecolog, discuția cu acesta fiind înregistrată și apoi făcută publică de bărbat, potrivit news.ro

Conform transcrierii convorbirii, prezentată de Glasul Hunedoarei, medicul recunoaște că nu i-a făcut femeii operație cezariană și că "asta e cauza", dar avertizează că la un eventual proces, este posibil să se constate că la originea întregii situații s-a aflat infecția cu care mama copilului s-ar fi prezentat la spital.

"Vă decontez tot ce aveți acuma cu Timișoara și contactul cu organizația care se ocupă de copiii cu handicap, cu gimnastică medicală, cu kinetoterapeut. Copilul când se înscrie acolo, astăzi, 2017, 23 iunie, se înscrie cu bolile astea care nu sunt tratabile. Nu îl mai scoate nimeni de acolo. Cât el trăiește este acolo. (...)Dacă moare acuma, eu mă ocup. Dumnezeu să ne ferească, dar eu mă ocup. De șofer, de înmormântare, de preot dacă vreți, de pomană. Deci v-am spus. Noi trebuie să judecăm la fel. Eu nu vreau răul dumneavoastră, și dumneavoastră nu câștigați nimic făcându-mi mie rău", spune medicul în înregistrare.

Articolul integral poate fi citit pe romaniatv.net



Comentează știrea

Alin
15 iulie 2017
Vai de noi

Fără cuvinte!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Social : Un medic la sute de pacienți
Pagina a fost generata in 1.8258 secunde