MEDIC DE LA SPITALUL "MILITAR", REȚINUT. CE ȘPĂGI LUA

1942
2
MEDIC DE LA SPITALUL

Articole recomandate

Procurorii DNA l-au reținut azi, pe Adrian Gabriel Ilie, medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" din București, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită.


El va fi prezentat la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"În perioada aprilie — 29 iunie, Adrian Gabriel Ilie, medic militar la spitalul de urgență menționat, a pretins 1.500 de euro de la trei persoane și a primit suma totală de 1.000 euro de la două dintre acestea, în legătură cu intervenții chirurgicale efectuate asupra acestora", se arată într-un comunicat al DNA.

Sursa citată menționează că în două dintre cele trei operații era vorba de intervenții chirurgicale de înfrumusețare a nasului (rinoplastii).

Comentează știrea

Cosmin Stoica
30 iunie 2016
Castigi garantat!

Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program pas cu pas, special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Garantat! Pentru detalii, intră acum pe site-ul http://bit.ly/294Cexh

costica
1 iulie 2016
opinie

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde