MEDIC CELEBRU, TRIMIS ÎN JUDECATĂ

163
MEDIC CELEBRU, TRIMIS ÎN JUDECATĂ - judecatorinstanta-1432204917.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaților Mohamad Yassin, acuzat de trafic de influență și Fadel Tahli, pentru complicitte la trafic de influență. Cei doi sunt apropiați ai lui Omar Hayssam. Modamad Yassin este medic și a fost împuternicit ca emisar în eliberarea jurnaliștilor răpiți în Irak, în 2005, iar Fadel Tahli este un afacerist amic cu Omar Hayssam.


Potrivit oamenilor legii, "în perioada octombrie 2014 - martie 2015, inculpatul Yassin Mohamad, în mod direct și prin intermediul inculpatului Tahli Fadel, a pretins de la doi denunțători, suma de aproximativ 2.000.000 euro, prevalându-se de influența exercitată asupra organelor judiciare, în vederea desființării, pe cale extraordinară, a unei hotărâri de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare aplicate unui condamnat, și el denunțător în cauză, cu consecința punerii în libertate a acestuia din urmă".
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București cu propunerea de a se menține măsurile preventive luate în cauză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5707 secunde