Medic ATACAT de pacient cu o ȘURUBELNIȚĂ!

252
Medic ATACAT de pacient cu o ȘURUBELNIȚĂ! - fotbalistinjunghiatcuosurubelnit-1353344032.jpg

Un doctor de la Spitalul Sfântul Spiridon din Argeș a fost atacat cu o șurubelniță, de un pacient nemulțumit de tratamentul primit.


"Bărbatul de 60 de ani, pansat la ochiul stâng a venit la Urgența spitalului din Mioveni și a cerut îngrijiri medicale pentru că se simțea rău, era agitat. A încercat să mă lovească, dar un pacient a fost vigilent și l-a prins de brațe și așa nu a reușit să mă lovească. Asistentele l-au chemat pe paznic, acesta fiind rănit. Practic, în timp ce îl consultam, omul a scos o șurubelniță din buzunar și a încercat să mă lovească, a fost infiorător, iar agresorul i-a înfipt șurubelnița în palma paznicului și a fugit pe stradă. Atunci s-a sunat la 112", a declarat medicul Anișoara Stancu de la Unitatea de Primiri Urgență a spitalului din orașul argeșean Mioveni, citată de realitatea.net.

Ea a precizat că nu este prima dată când bărbatul este agresiv cu medicii.

"Acum o lună și ceva a lovit o asistentă care a sărit să o apere pe doamna doctor Cârstoiu care era de gardă. Mereu ne face probleme, vă dați seama că avea o șurubelniță în mână, vă dați seama ce se putea întâmpla?", a mai spus medicul Anișoara Stancu.


Suspectul a fost dus la sediul Poliției din localitate pentru declarații, ulterior urmând să fie transportat la spital pentru un consult psihiatric.

 

 

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Un copil a fost atacat de un vultur!
Marţi, 06 Noiembrie 2012
Stire din Actual : Israelul, pregătit să atace Iranul!
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : PNL îl atacă dur pe Theodor Stolojan!
Joi, 18 Octombrie 2012
Stire din Actual : Israel, atacat cu tiruri de rachete
Pagina a fost generata in 0.662 secunde