Măsuri la graniță în timpul sezonului estival

173
Măsuri la graniță în timpul sezonului estival - gardamasuri2-1593958212.jpg

Articole de la același autor

În lunile următoare, de vară, se așteaptă ca traficul prin punctele de trecere a frontierei să fie în creștere. Drept pentru care, reprezentanții Gărzii de Coastă au luat o serie de măsuri menite să reducă timpii de așteptare. "Va fi folosită la maxim infrastructura punctelor de trecere a frontierei și în cele mai aglomerate se vor utiliza toate arterele de control disponibile, în limita configurației acestora. De asemenea, au fost dispuse măsuri de suplimentare a personalului Gărzii de Coastă până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcție de dinamica valorilor de trafic", au precizat reprezentanții instituției.

De asemenea, pentru evitarea aglomerărilor, Garda de Coastă a recomandat celor care intenționează să tranziteze granița să folosească toate punctele de frontieră, pentru a preîntâmpina suprasolicitările. Pe raza județului Constanța, în prezent, la granița cu Bulgaria sunt deschise trei puncte de trecere a frontierei, respectiv P.T.F. Vama Veche – Durankulak, P.T.F. Ostrov – Silistra, P.T.F. Negru Vodă – Kardam. Cele de la Lipnița și Dobromir rămân închise.

"Având în vedere faptul că pe perioada vacanței de vară mulți copii călătoresc în afara granițelor țării, precum și faptul că se întâlnesc situații în care minorilor li se întrerupe călătoria ca urmare a neîndeplinirii condițiilor legale, recomandăm părinților ca înainte de plecare să consulte care sunt condițiile privind călătoria cetățenilor români în străinătate", au mai arătat polițiștii de frontieră. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5947 secunde