Mașinile Dacia, preferate de spărgătorii de autoturisme din Constanța

274
Mașinile Dacia, preferate de spărgătorii de autoturisme din Constanța - 12septembriemasinisparte13789899-1511268358.jpg

Articole de la același autor

Un minor, în vârstă de 17 ani, și un tânăr, de 20 de ani, sunt cercetați de polițiștii constănțeni pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat. Cei doi indivizi au acționat în nopțile de 16 septembrie, 16 și 17 noiembrie, sustrăgând bunuri din trei autoturisme parcate pe raza municipiului Constanța, de unde au sustras mai multe bunuri. De asemenea, cei doi tineri au comis și o tentativă de furt calificat în noaptea de 19 spre 20 octombrie. 


Prejudiciul de aproximativ 6.000 de lei a fost recuperat în proporție de 90% și predat persoanelor vătămate. Vorbim despre Ștefan Andrei N., un minor domiciliat în cartierul Henri Coandă și Andrei Antonio Alexandroaie, cunoscut ca fiind un om al străzii. Cei doi au colaborat doar la ultima faptă, tentativa de a sparge un autoturism Dacia Logan. De asemenea, toate mașinile vizate de minor erau autoturisme marca Dacia Logan sau Duster. 


Acesta forța butucul mașinii și reușea să fure tot ce găsea în interior. Polițiștii constănțeni au reținut persoanele în cauză pe bază de ordonanțe și le-au introdus în CRAP al IPJ Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentate Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6911 secunde