Mașini oprite la graniță de polițiștii de frontieră

230
Mașini oprite la graniță de polițiștii de frontieră - frontiera13626428281372974656-1409919659.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche un Renault cu acte false și două mașini cu numere provizorii de Germania, fără a îndeplini normele legale.

Aseară, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră Ionuț Viorel B., de 29 de ani, la volanul unui Renault Megane, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificări documentelor prezentate la control, a rezultat faptul că asigurarea tip carte verde și certificatul de înmatriculare prezintă indicii de falsificare. Șoferul a afirmat că a cumpărat mașina contra sumei de 2.000 de lei, de la un cetățean român și a primit actele mașinii fără a cunoaște faptul că unele dintre ele sunt false.

Câteva minute mai târziu, în același punct de trecere a frontierei s-au prezentat alți doi bărbați, care călătoreau cu un Mercedes Sprinter, cu numere provizorii de Germania. Polițiștii de frontieră s-au sesizat imediat asupra noilor reglementări legale ce stabilesc faptul că pe teritoriul României autoturismele cu numere provizorii de Germania sau Ungaria pot ieși sau intra în țară doar dacă sunt transportate pe platforme sau trailere. Bărbatul aflat la volan, Constantin Leonard D., de 37 de an, din Ilfov, a afirmat că nu știa despre noua prevedere legală. În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6164 secunde