Mașini furate din străinătate, descoperite la Constanța

458
2
Mașini furate din străinătate, descoperite la Constanța - masinifuratedinstrainatatedescop-1438968734.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat, în cursul zilei de joi, o amplă acțiune în colaborare cu polițiștii Compartimentului Furturi Auto din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Oamenii legii au acționat pentru prevenirea traficului internațional cu autoturisme furate. Polițiștii de Frontieră au descoperit un autoturism marca Seat Ibiza care figura ca fiind furat.

"Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autoritățile din Spania, fiind declarat furat din data de 31.07.2015, iar în România este deținut de cetățeanul român P. Eugen, în vârstă de 41 de ani. Persoana în cauză, domiciliată în municipiul Constanța, a declarat că a cumpărat autoturismul, fără a cunoaște faptul că acesta figurează ca fiind furat", a declarat ag. șef adj. Ma-rius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul a fost confiscat. Mașina de aproximativ 10.000 de euro a fost dusă la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor.

Polițiștii au descoperit și un alt autoturism care figura ca fiind furat, în Punctul de Trecere al Frontierei Negru Vodă. Autoturismul marca Citroen model Xsara Picasso cu numere de R. Moldova, la volanul căruia se afla un bărbat de 51 de ani, apărea în baza de date ca fiind căutat din decembrie 2012. Mașina, evaluată la aproximativ 4.400 de euro, a fost indisponibilizată. Polițiștii de Frontieră au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. 

Comentează știrea

DODO
8 august 2015
prostia in forma continuata

continua timpenia de a-l pedepsi pe cel ce cumpara o masina furata de parca avem toti acasa baza de date a interpolului sa stim ce-i furat sau nu, in loc sa se mearga pe fir pina la aceia care l-au adus in tara sau mai grav cum a intrat in tara, sau si mai grav cum a fost imatriculat aici

viorel
11 august 2015
Nou

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4308 secunde