MAȘINI FĂCUTE PRAF, MAI MULTE VICTIME AJUNSE LA SPITAL!

Vineri, 13 Noiembrie 2020
527
Vineri, 13 noiembrie, în cursul dimineții, la ora 6.55, pompierii de la ISU Tulcea au fost solicitați în localitatea Baia, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.


La fața locului s-au deplasat 9 pompieri cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma impactului au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind încarcerate.


Salvatorii au acționat pentru extragerea victimelor, o femeie, în vârstă de 54 de ani și a un bărbat, în vârstă de 58 de ani, ambele fiind conștiente și cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.


De asemenea echipajul SMURD a transportat la UPU Tulcea un bărbat , în vârstă de 31 ani, conștient și cooperant pentru investigații medicale.


Pompierii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.


Pagina a fost generata in 0.2424 secunde