Mașini de lux, furate din alte țări, la un pas să ajungă în România!

174
Mașini de lux, furate din alte țări, la un pas să ajungă în România! - 3-1566891085.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră și indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor două autoturisme, mărcile BMW și Toyota, care figurează în bazele de date ca fiind furate din Italia, respectiv Polonia.

În ziua de 26 august a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul ucrainean Z.A., în vârstă de 25 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, model X5, înmatriculat în Italia.


Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că este proprietarul autoturismului și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicate în vreun litigiu.


Un caz identic s-a petrecut câteva ore mai târziu, în același punct de trecere a frontierei, unde s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un cetățean din R. Moldova, G.I., în vârstă de 30 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca Toyota Prius. Mașina transportată figura în bazele de date ca fiind furată, semnalare introdusă de autoritățile din Polonia.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismele, în valoare totală de 70.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4278 secunde