Mai multe ştiri online:

Mașini căutate de polițiști, găsite la frontieră. Ce au declarat șoferii prinși la volanul lor

Ştire online publicată Luni, 15 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au depistat un autoturism marca Audi tip A4 Avant, în valoare de 24.000 de lei, căutat de autoritățile din Italia și o autoutilitară marca Volkswagen tip Transporter, în valoare de 90.000 de lei, căutată de autoritățile din Bulgaria.


În data de 13.10.2018, în jurul orelor 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, conducând un autoturism marca Audi A4 Avant, înmatriculat în Italia, însoțit de cetățeanul român V.D., în vârstă de 49 de ani.


La controlul de frontieră, șoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autoritățile din Italia.


În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Italia, la data de 14.09.2018.


Față de cele constatate, V.D. a declarat că intenționau să ajungă în Germania la muncă, iar mașina a împrumutat-o de la o cunoștință în luna septembrie pentru a se întoarce în România cu scopul rezolvării unor probleme familiale și nu știa că era semnalată ca fiind căutată de autorități.


Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, dar în data de 14.10.2018, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român G.P., în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Gorj, conducând un autoturism marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Bulgaria.


În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Bulgaria, la data de 25.06.2018.


În ambele cazuri, cele două mijloace de transport, în valoare totală de 114.000 lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7361 secunde