Mașini bulgărești cu ITP fals, descoperite la Ostrov

164
2
Mașini bulgărești cu ITP fals, descoperite la Ostrov - masinicuitpfalse-1416508240.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au prins doi tineri care încercau să iasă din țară la volanul a două autoturisme înmatriculate în Bulgaria, care prezentau nereguli. Mihai M., de 29 de ani, s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei Ostrov pentru efectuarea formalităților de frontieră, la volanul unui Opel. În urma veri-ficărilor, polițiștii au descoperit faptul că certificatul de inspecție tehnică periodică este fals. Câteva ore mai târziu, oamenii legii l-au depistat pe Nedov M., de 24 de ani, din Moldova. Acesta s-a prezentat în PTF Ostrov la volanul unui Audi. Tânărul le-a prezentat polițiștilor de frontieră un certificat de inspecție tehnică fals.

Ambii șoferi le-au declarat oamenilor legii că au cumpărat mașinile fără a ști că documentele sunt false. Ei s-au ales cu dosare penale pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. 

Comentează știrea

Texanu
21 noiembrie 2014
Incredibil

Propaganda nu se mai opreste, atata ura impotriva bulgaroaicelor n-ai sa vezi. Daca as avea de unde sa fur, mi-as lua si eu infiniti si l-as inmatricula pe romania, da asa ia sa ma lasati in pace cu bulgaroaica mea cinstita.

Zizi
21 noiembrie 2014
Ba e credibil

De ce sa fie incredibil fratioare? Masina nu e pentru oricine. Ca sa ai masina trebuie sa ai si bani. Trebuie sa ai bani si sa o intreti. Nu doar sa o cumperi. Te cred ca ti-ai luat masina cu 1000 de Euro, dar aia nu e masina. As remarca faptul ca in ultima vreme Politia Rutiera a lasat-o mai incet cu controalele asupra ghioarlelor si rablelor bulgaresti. Fac apel pe aceasta cale catre cei de la Rutiera si RAR, sa reia controalele combinate in trafic pentru tragerea definitive "pe dreapta " a cat mai multor jeguri inmatriculate in Bulgaria.

Răspuns la: Incredibil
Adăugat de : Texanu, 21 noiembrie 2014
Propaganda nu se mai opreste, atata ura impotriva bulgaroaicelor n-ai sa vezi. Daca as avea de unde sa fur, mi-as lua si eu infiniti si l-as...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1181 secunde