Mașini blindate de război ale americanilor, la Constanța

278
1

Articole de la același autor

Zeci de tancuri și blindate au ajuns, ieri, la Constanța. Vehiculele, care aparțin militarilor americani, au intrat în România prin vama Curtici și s-au îndreptat către Medgidia. Destinația finală a fost baza de la Mihail Kogălniceanu. 

Într-un comunicat de presă, Ministerul Apărării Naționale precizează: "În perioada următoare, pe teritoriul României se efectuează mai multe transporturi de tehnică militară aparținând Forțelor Terestre Americane dislocate în Europa. Militarii americani și echipamentele din aceste transporturi vor participa la exerciții comune cu militarii Armatei României".

Deși MApN spune că totul face parte dintr-un exercițiu amplu organizat de români împreună cu americanii, explicația ar putea fi alta, și anume intenția SUA de a crește numărul trupelor dislocate în țara noastră, ca o reacție a atitudinii Rusiei față de criza din estul Ucrainei.

"Națiunile cel mai expuse în fața Rusiei preferă să aibă trupe americane pe teritoriul lor. Pentru a le reda liniștea și pentru a păstra pacea în Europa, Statele Unite extind operațiunea Atlantic Resolve și măresc numărul trupelor dislocate încă de vara trecută", relatează presa din America.

Comentează știrea

adi
15 martie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2053 secunde