Mașină zdrobită, după ce s-a izbit într-un pod. Doi morți, inclusiv un copil de 4 ani

246
Mașină zdrobită, după ce s-a izbit într-un pod. Doi morți, inclusiv un copil de 4 ani - 55750464230193919987056579590114-1554058619.jpg

Articole recomandate

Un grav accident a avut loc duminică în comuna Tetoiu, județul Vâlcea. Potrivit primelor informații, două persoane, între care un copil de patru ani, au murit.

Două persoane, între care un copil de 4 ani, au decedat, când autovehiculul în care se aflau a intrat într-un cap de pod, duminică seară. Alte două persoane au fost rănite în cumplitul accident petrecut în Tetoiu, Vâlcea.

Salvatorii s-au luptat să scoată victimele dintre fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD.

Informațiile au fost oferite de ISU Vâlcea.

"Echipajul de descarcerare a reușit scoaterea unei victime din autoturism și a fost predată echipajului SMURD de pe elicopter, o altă victimă adultă a fost preluată de un echipaj SAJ Vâlcea, iar două victime decedate rămân la fața locului (este vorba de un adult în vârstă de 19 ani și un copil în vârstă de 4 ani). La fața locului a sosit și mama copilului decedat, care a suferit un atac de panică, aceasta fiind monitorizată de echipajul SMURD", au precizat reprezentanții ISU.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0435 secunde