Mașină lovită de tren / Șoferul, în stare critică la spital. A trecut pe roșu!

153
Mașină lovită de tren / Șoferul, în stare critică la spital. A trecut pe roșu! - accidentferoviar1055500063453000-1494150685.jpg

Articole recomandate

Traficul feroviar a fost blocat, pe ruta Buzău-Galați, în urma unui accident produs în gara din comuna C.A. Rosetti din județul Buzău, unde un tren a lovit un autoturism care traversa calea ferată, șoferul fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat în stare critică la spital.

Din primele date furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Buzău, Mihail Drăghiciu, citat de realitatea.net, accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată, în zona gării CFR din C.A. Rosetti, unde un bărbat de 48 de ani care se afla la volanul unui autoturism Dacia a încercat să traverseze calea ferată, deși semnalele acustice erau în funcțiune, anunțând apropierea unui tren.

Mașina, care aparține unei firme de telefonie, fiind încărcată cu diverse echipamente - a fost lovită de trenul interregio Buzău-Galați și târâtă de tren pe o distanță de 10- 15 metri.

În urma accidentului, șoferul a fost grav rănit, suferind multiple traumatisme, și a fost preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul Județean Buzău.

Traficul feroviar pe ruta Buzău-Galați a fost blocat, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.376 secunde