Mașină lovită de tren, două persoane în stare critică

158
Mașină lovită de tren, două persoane în stare critică - atentietrenzdpn-1564318827.jpg

Articole recomandate

Două persoane au fost rănite grav, duminică, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren, în localitatea Nepos, din județul Bistrița-Năsăud. Potrivit reprezentanților ISU, cele două victime sunt în stop cardiorespirator.


Accident grav în Bistrița. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul feroviar a avut loc, duminică, în localitatea Nepos, pe secția de cale ferată 401.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 401, la kilometrul feroviar 33+405 metri, în zona localității Nepos (județul Bistrița-Năsăud), la o trecere la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident feroviar: un autoturism a fost acroșat de trenul InterRegio 1833, care se deplasează pe relația Iași – Timișoara. În urma impactului, două persoane din autoturism au suferit leziuni grave", au anunțat polițiștii.

La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale ale ISU și două de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Reprezentanții ISU susțin că persoanele din autoturism se află în stop cardiorespirator, iar la ora transmiterii acestei știri se fac verificări în tren pentru a evalua starea pasagerilor.

În tren se află, potrivit autorităților, circa 100 de persoane. Potrivit polițiștilor, circulația feroviară este întreruptă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1879 secunde