Mașină cu numere de Bulgaria, praf și pulbere. Șoferul e în comă

2193
11

Articole de la același autor

Nu trece o zi fără ca la Constanța să nu se petreacă un accident rutier grav. După ce luni dimineață, un tânăr de 26 de ani și un bărbat de 62 de ani și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier care s-a petrecut în apropiere de Medgidia, ieri un apel la 112 anunța o altă nenorocire. Un impact frontal s-a produs între un autoturism marca Volkswagen și o betonieră pe Drumul Național 22, în zona Popasului Tașaul. 


Martorii au precizat că o persoană a rămas încarcerată. Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", agenții de la Rutieră și cadrele medicale s-au deplasat imediat către locul impactului. În urma verificărilor s-a stabilit că Emanuel C., de 46 de ani, din Constanța se deplasa la volanul unui Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria dinspre Tulcea către Constanța. În zona Popasului Tașaul, șoferul a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de o betonieră care era condusă regulamentar de un bărbat de 39 de ani. În urma impactului șoferul autoturismului a rămas încarcerat. 


Militarii au scos victima dintre fiare, iar aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în stare foarte gravă, aflându-se în comă. Șoferul betonierei a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Polițiștii de la Rutieră urmează să stabilească dacă șoferul a adormit la volan sau i s-a făcut rău. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
militaru gheorghe
12 august 2015
Part time

Foarte mulți dintre oameni își blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială și de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viața lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de e-mail :[email protected].

Ion
12 august 2015
Praf si pulbere sunt si soferii te TeXane !

Profita de faptul ca sunt mai greu de gasit si incalca regulile de circulatie in mod voit , acestia sunt soferii care au numere bulgaraesti ! Criminali , de data asta norocul a fost sa fie o masina mare pe contrasens ....altfel ar fi fost carnagiu !

catre ion tampitu
12 august 2015
clarificare

Soferii cu numere bulgaresti sunt criminali. Insa nu toti cu numele ion sunt tampiti. Doar tu. Un om a murit, boule. Nu stie nimeni inca daca a adormit sau i s-a facut rau la volan. I se poate intampla unuia cu numere bulgaresti si altuia cu romanesti.

DAN
12 august 2015
NOU SI UNIC

Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

gheorghita
12 august 2015
TX, B, P, CC

O ghioarla bulgareasca mai putin pe soselele Patriei.

Mark
12 august 2015
Ilogic

Nu vad rostul mentionarii in titlu al numerelor bulgaresti, atata timp cat numerele bulgaresti nu au contribuit in niciun fel la producerea accidentului. Goana asta dupa vrajitoare care se face asupra soferilor cu numere de Bulgaria e tampita si nefondata. Si exista sansa ca idioti ca ala de mai sus care zice ca toti soferii cu numere bulgaresti sunt criminali sa prospere in mediul asta pe care il promovati voi din postura de jurnalisti. Hai mai Cuget Liber, baga cu jurnalismul un pic acolo, fiti un pic mai inteligenti.

gheorghita
12 august 2015
Logic

Nu bai Mark... e logic perfect ca sa fie facuta mentiunea ca era o masina cu numere bulgaresti. De fiecare data trebuie spus adevarul asa cum e el. Majoritatea au deficiente vizibile cu ochiul liber. Doua din trei au probleme cu semnalizarea pe spate, adica cel putin un bec de pozitie sau frana nu functioneaza. Ce sa mai vorbim de cele care nu sunt vizibile : franare, directie, poluare, etc. Toate au ITP ul facut pe ochi frumosi. Bine face Politia ca-i opreste mai des in trafic pentru control. Am un vecin ce are o masina cu numere bulgaresti, si care a fost oprit luna asta de doua ori de Politie. Pe mine m-a oprit ultima oara prin 2009. Deci sunt binevenite astfel de "sicane" atat din partea Politiei/RAR, cat si din partea presei. Se umplu inimile de satisfactie celor care au numere romanesti. Nu de alta, dar traim in Romania, si trebuie sa circulam cu masini inmatriculate la noi. Nu ai bani sa o inscrii in Romania, exista autobuze, si maxi-taxi. Masina nu e pentru oricine. Sunt sigur ca va veni ea si ziua aia, cand se va termina cu panaramele astea de masini bulgaresti.

Răspuns la: Ilogic
Adăugat de : Mark, 12 august 2015
Nu vad rostul mentionarii in titlu al numerelor bulgaresti, atata timp cat numerele bulgaresti nu au contribuit in niciun fel la producerea...
andreea
12 august 2015
Comentarii fără noima

Nu mașina e importanta, dacă mai trăia ar mai fi făcut 100 și nici numerele de inmatriculare nu au vreo relevanta, o avea din 2008 înmatriculata în Bulgaria și nu a mai avut accidente, lumea vorbește ca să se bage în seamă si să-și dea cu părerea, dar pe el nul mai poate aduce nimeni înapoi și nici nu se poate apăra așa ca va rog să va abțineți de la comentarii "PROASTE" Cat despre titlu?? Mai sunt și reporteri care deabia știu să scrie.

gheorghita
12 august 2015
putina gramatica pentru andreea

Mai Andreea, inainte sa spui despre unii reporteri precum ca "deabia știu să scrie", vezi ca chiar tu ai unele probleme. Pentru cultura ta, locutiunea adverbiala "deabia" se scrie ori "de abia" pentru un tempo lent, ori "de-abia" pentru un tempo rapid.

didi
12 august 2015
sosea=poteca

Soseaua Constanta-Tulcea este foarte circulata.Acest drum seamana cu o poteca .Este foarte ingust.E nevoie pot sa pun urgent de acel drum expres promis.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 August 2015
Stire din Economie : Vânzările auto au explodat
Pagina a fost generata in 0.5201 secunde