Mașină blocată în parcare! "O oră de așteptare, iar plata se face doar cash!"

3527
Mașină blocată în parcare!

Articole de la același autor

Nefericită experiență a unei constănțence ieșită la cumpărături la magazinul Lidl din cartierul Tomis III și care s-a trezit cu mașina blocată în parcare. Și-a recunoscut greșeala și a dorit să rezolve problema, dar…

Iată pățania, relatată de un martor activ la eveniment, inginerul Gabriel C.

"Trec peste faptul că acolo există două indicatoare, unul care anunță că nu se blochează mașini, altul de avertisment, că se blochează. Probabil că unul dintre ele este mai vechi. Doamna respectivă avea nevoie urgentă de mașină, voia să plătească amenda și să plece. Am intervenit, am luat legătura cu personalul din magazin și mi s-a spus că nu este de competența lor acest aspect, că se ocupă o altă firmă de deblocare. Doamna a sunat la Poliția Locală, la 112, la OPC, nu a primit niciun răspuns. A așteptat aproximativ o oră până au venit cei cu deblocarea, probabil erau la alt magazin. În acest moment, altă problemă. Plata nu se poate face cu cardul, doar cash! Este normal așa ceva?", a povestit martorul la eveniment.

XXX

Dragi constănțeni, având în vedere că este vorba despre o parcare privată, este recomandabil să citiți cu mare atenție instrucțiunile de pe indicatoare, pentru că fiecare casă are regulile ei! Iar acest lucru este valabil în toate supermarket-urile și mall-urile din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.505 secunde