Mașină a jandameriei, implicată din nou într-un accident! PATRU VICTIME

Marţi, 12 Decembrie 2017
179
Patru jandarmi, dintre care unul în stare gravă, au ajuns azi-noapte la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident, într-o intersecție din Capitală. Jandarmii erau în patrulare pe Nerva Traian când au fost loviți de un alt autoturism. Medicii i-au preluat imediat.


La spital a ajuns și o femeie, pasageră în cea de-a doua mașină. Ambii șoferi au fost testați și a rezultat că niciunul nu consumase alcool.


Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: "Toate cele 5 victime au fost transportate la spital în vederea acordarii de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii Brigăzii Rutiere efectutează cercetări cu privire la stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii acestui eveniment.", scrie digi24.ro


Este al treilea incident în care este implicată o mașină a Jandarmeriei, în decurs de o lună. La începutul lui noiembrie, un autocar a fost filmat în timp ce făcea slalom printre tramvaie.


În urmă cu o săptămână, un alt șofer al Jandarmeriei s-a urcat băut la volan și a provocat un accident în lanț.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.48 secunde