€ 4.7619
£ 5.4653
$ 4.1988

Mai multe ştiri online:

MASACRU în zona Abator: animale spintecate și cu organele scoase!

Ştire online publicată Vineri, 25 Octombrie 2013. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Animale omorâte cu cruzime, găsite pe străzile din Constanța. Ultima descoperite, șocantă, a fost făcută, ieri, de o octogenară din zona Abator. Femeia, care obișnuiește să hrănească animalele din zonă a rămas fără cuvinte, ieri dimineață, când în parcul din apropierea blocului a găsit șase pisici - mama și puii - spintecate și o parte dintre ele cu organele scoase. 

Femeia le-a spus reprezentanților Asociației Protecția Animalelor că nu este prima dată când descoperă animale omorâte în acest fel, a mai găsit altele și săptămâna trecută.

Un alt caz i-a fost semnalat lui Zeadin Murat, reprezentantul asociației, din zona Brotăcei, unde, în urmă cu trei – patru zile, a fost găsit un câine înjunghiat.

Aceste cazuri au fost aduse în atenția polițiștilor. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 20 februarie Foto : Fetița care a căzut în cap din microbuzul supraaglomerat a murit! 12560 vizite, 0 comentarii Fetița care a căzut în cap din microbuzul supraaglomerat a murit!
Cultură-Educație
marti, 19 februarie Foto : ESTE OFICIAL. Elevii încep anul școlar cu o săptămână mai devreme decât de obicei! 2785 vizite, 0 comentarii ESTE OFICIAL. Elevii încep anul școlar cu o săptămână mai devreme decât de obicei!
Actual
luni, 18 februarie Foto : VIDEO! Fenomen meteo înfricoșător!  A NINS CU FULGI NEGRI 1629 vizite, 0 comentarii VIDEO! Fenomen meteo înfricoșător! A NINS CU FULGI NEGRI
Economie
ieri, ora 23:06 Foto : Cât de sigură și de nepoluantă este navigația în portul Constanța? 948 vizite, 0 comentarii Cât de sigură și de nepoluantă este navigația în portul Constanța?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.045 secunde