Mărturii mincinoase în dosarul jafului de la Năvodari! Mașină aruncată în Canalul Dunăre-Marea Neagră

455
Mărturii mincinoase în dosarul jafului de la Năvodari! Mașină aruncată în Canalul Dunăre-Marea Neagră - marturii-1465916956.jpg
Autorii jafului de la Năvodari, unde mai mulți tâlhari au intrat înarmați într-o casă din localitate, de unde au sustras 100.000 de euro, au fost trimiși în judecată, la data de 10 iunie. Vasile Arvatu, Joseff Rivas, Șenol Amet și Claudiu Costache, arestați preventiv, sunt cercetați pentru tâlhărie calificată și distrugere. De asemenea, George Sburlan, arestat la domiciliu în același dosar, este cercetat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului. 


Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în data de 02.11.2015, fiind audiat în calitate de martor, George Sburlan a făcut afirmații mincinoase în legătură cu împrejurările și faptele esențiale cu privire la care a fost întrebat, deși cunoștea identitatea sau cel puțin date care să conducă la aflarea identității persoanei căreia i-a vândut autovehiculul marca Volvo, folosit pentru deplasarea către și de la locul comiterii faptei. 


Acesta a declarat că a vândut acest autovehicul unui anume "Marius", ale cărui date de identitate nu le cunoaște, ulterior anunțându-l pe inculpatul Marius Stoica despre faptul că organele de cercetare penală sunt interesate de autoturism, relatându-i că nu i-a divulgat identitatea și, astfel, a oferit inculpaților posibilitatea să "scape" de probele ce i-ar putea incrimina, prin aceea că autoturismul a fost aruncat în Canalul Dunăre-Marea Neagră, îngreunând astfel cercetările în cauză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.4961 secunde