Mărturii cutremurătoare: "Trăgeau, își reîncărcau armele și trăgeau din nou"

488
1
Mărturii cutremurătoare:

Articole recomandate

BBC transmite că reporterul radio Julien Pearce se afla în incinta sălii Bataclan în momentul atacului, Acesta povestește că doi atacatori îmbrăcați în negru au început să împuște mai multe persoane, care, după ce cădeau la pământ, mai erau împușcate o dată. Cei doi nu purtau mască, iar masacrul r fi durat între 10 și 15 minute.


Președintele Francois Hollande a decretat, în această dimineață, stare de urgență și a ordonat închiderea frontierelor pe fondul "atentatelor teroriste fără precedent" asupra Parisului, conform AFP.


Un martor de la Bataclan citat de BFM a declarat că a auzit zgomot de arme automate și pe cineva strigând Allahu Akbar.

"Trăgeau, își reîncărcau armele și trăgeau din nou, chiar și asupra celor care aflați la podea. Am văzut 10 persoane la podea, dar nu mi-am dat seama dacă erau răniți sau morți", a povestit, pentru Europe 1, tânărul Julien, prezent la concertul rock din sala Bataclan, notează Euractiv.ro.



Comentează știrea

Murphy
14 noiembrie 2015
Lichidarea statului islamic !

E bine domnilor islamisti jihadisti ca o sa va aduceti moartea mai repede. Acum sa va asteptati la bombardamente mai ample din partea Frantei, nu va scapa niciun pui de jihadist, sa va soata din gaura de sarpe si sa va ucida ca pe niste reptile jegoase ce sunteti. Pe fiecare bomba sa scrie statul francez Allah akbar, mama voastra de isterici mondiali. Trebuie sa scapam odata si-odata de voi Stat Islamic nedemn de a trai pe Terra ! Condoleante familiilor indoliate care nu au nicio vina in aceste atacuri de cretini idioti fanatici si dezaxati ! Poporul roman este alaturi de poporul francez.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2849 secunde