Martor la accidentul lui Șerban Huidu: A intrat în depășire fără să semnalizeze. S-a izbit nimicitor

586

Un taximetrist bucureștean se afla duminică dimineață, pe DN 1, în spatele mașinii conduse de Șerban Huidu. Acesta a declarat că realizatorul TV nu a derapat. Dimpotrivă, s-a angajat într-o depășire fără să semnalizeze.

"Eram în mașină după Huidu. Nu a derapat nimeni, o să se vadă asta și la expertiză. A intrat în depășire fără să semnalizeze. S-a izbit nimicitor! A început să urle femeia care se afla pe bancheta din spate. Au început să urle toți oamenii de pe stradă. A coborât și el din mașină, s-a luat cu mâinile de cap și a urlat: "Sunt distrus! Ce-am făcut?". S-au adunat zeci de oameni între timp", a declarat taximetristul, potrivit adevarul.ro.

Șerban Huidu a trimis un mesaj, prin intermediul Prima TV, în care scrie că regretă enorm cele întâmplate și va ajuta cât poate familiile victimelor,.
"Regret enorm! Dacă aș putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate nu pot aduce înapoi ce au pierdut...", spune Huidu în mesajul transmis colegilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Un autobuz a intrat în curtea unui om
Pagina a fost generata in 0.61 secunde