Marți, 13, zi cu ghinion: trei accidente în același timp, în "curba morți"

645
Marți, 13, zi cu ghinion:  trei accidente în același timp, în

Articole de la același autor

Două persoane au ajuns la spital și patru mașini au fost grav avariate, în localitatea 23 August. Ieri, în jurul orei 9, un șofer circula cu mașina pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța. La un moment dat, ajungând într-o curbă din 23 August, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat

într-un copac. Nici bine nu s-a izbit primul șofer, că un alt conducător auto care circula din aceeași direcție a pierdut, la rândul lui, controlul direcției și a intrat într-un alt pom, în aceeași curbă. Pentru ca lucrurile să fie și mai serioase, un alt șofer, de 40 de ani conducea un autoturism pe a doua bandă și, ajungând în aceeași curbă a derapat și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat frontal într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 60 de ani.

Dacă primii doi șoferi, care au intrat cu mașinile în copaci nu au suferit vătămări corporale, ci doar și-au avariat serios mașinile, ultimii doi șoferi, care s-au izbit frontal au fost transportați la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7522 secunde