Sinucideri în serie

"Marțea neagră": Doi tineri și-au încheiat socotelile cu viața!

887
Doi bărbați au fost găsiți, ieri, fără suflare de polițiștii constănțeni. În timp ce despre unul dintre ei se presupune că s-a aruncat de pe acoperișul blocului unde locuia, celălalt a fost descoperit într-o căsuță de piatră care aparține unui complex turistic. 

Depresia, boala omului secolului nostru, a dus la creșterea numărului sinucigașilor. Doar de la începutul anului, zeci de persoane și-au găsit sfârșitul fie înecați, căzuți de la înălțime sau decedați în propria locuință. O parte dintre cei care și-au încheiat socotelile cu viața au recurs la acest gest disperat - sinuciderea - din cauza diverselor probleme, începând cu cele legate de sănătate, familie, iubire, serviciu, terminând cu faptul că au făcut greșeli grave de care se simt extrem de vinovați și peste care nu pot trece.

Ieri, la Constanța, două trupuri neînsuflețite au fost găsite de polițiști.

A băut până a murit

Prima tragedie a fost descoperită de un localnic din Costinești. Acesta a sunat imediat la 112, după ce a găsit, într-o căsuță de piatră care aparține unui complex turistic, trupul neînsuflețit al unui bărbat. Polițiștii din Costinești, deplasați la fața locului, au stabilit că bărbatul se numea Doru Macovei, avea 35 de ani și era din localitate. Nu se știe ce-a fost în capul omului, însă se cunoaște faptul că bărbatul făcea parte din categoria oamenilor fără adăpost și era cunoscut ca și un consumator de băuturi alcoolice. Se pare că ultima beție i-a fost fatală, însă polițiștii se vor pronunța după efectuarea necropsiei, care este stabilită pentru astăzi.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Mangalia, urmând a se stabili cauza exactă a morții.

S-a aruncat de pe acoperiș

La nici câteva ore de la descoperirea macabră din Costinești, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre existența unui alt cadavru. Oamenii legii de la Secția 2 Constanța au fost sunați de un localnic, care le-a spus că a văzut cum un tânăr a căzut de pe acoperișul unui bloc, situat pe aleea Mărgăritarelor.

Polițiștii au stabilit că tânărul se numea Mircea Dinu, avea 23 de ani și era din Brăila. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că tânărul era student la Constanța și stătea cu chirie în blocul respectiv. În urma discuțiilor cu membrii familiei și cu prietenii, polițiștii au aflat că tânărul avea probleme sentimentale și, cel mai probabil, a ales să-și pună capăt zilelor din cauza unei fete.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central, pentru necropsie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.202 secunde