Mario Iorgulescu era BEAT și DROGAT: ALCOOLEMIE IMENSĂ și pozitiv la COCAINĂ

1737
Mario Iorgulescu era BEAT și DROGAT: ALCOOLEMIE IMENSĂ și pozitiv la COCAINĂ - marioiorgulescu15056500-1568274557.jpg

Articole recomandate

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influența alcoolului și a substanțelor interzise în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când a produs accidentul rutier de pe Șoseaua Chitila, în care a murit un tânăr de 25 de ani, scrie realitatea.net


Potrivit noilor date din anchetă, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. Potrivit unor surse judiciare, legiștii au determinat că Mario Iorgulescu avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor INML, potrivit Antena 3. Conform celor două probe recoltate după accident, acesta avea peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.




Rezultatele analizelor nu sunt încă oficiale. Urmează ca legiștii să anunțe curând și rezultatele oficiale.


Mario Iorgulescu va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Fapta constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală. Fiul șefului LPF are deja deschis pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.561 secunde