Mario Iorgulescu a ieșit din comă, mănâncă și vorbește

Vineri, 18 Octombrie 2019, 11:47
202
Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, mănâncă și vorbește. Procurorii așteaptă să revină în țară, să îl audieze, fiul șefului LPF fiind internat într-o clinică privată din Italia, scrie observator.tv

Informații în exclusivitate despre Mario Iorgulescu au fost oferite vineri de dimineață de Antena 3. Fiul președintelui LPF s-a trezit din comă, a fost deconectat de la aparate și se poate hrăni. Potrivit polițiștilor care au cerut date despre Mario Iorgulescu spitalului din Italia unde acesta este internat, tânărul nu este păzit și este așteptat să se întoarcă în țară pentru a fi audiat în dosarul deschis după ce acesta a ucis un tânăr după ce a scăpat de sub control bolidul său. 


Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Italia pe 23 septembrie, la două săptămâni după accidentul pe care l-a produs fiind beat și drogat. Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, iar rezultatele testului antidrog au arătat că avea cocaină în sânge.

Pe 8 septembrie, noaptea, Mario Iorgulescu a pierdut controlul bolidului său de 300.000 de dolari, pe o șosea din București, și a intrat într-o altă mașină, cu 240 de km la oră, conducând un Aston Martin. Șoferul, Dani Vicol, un tânăr de aceeași vârstă cu el a murit pe loc.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1549 secunde