Marinarii ucraineni de pe nava scufundată „Volgo Balt” vor fi externați luni din spital

2404

Articole de la același autor



Marinarii ucraineni care au supraviețuit scufundării cargoului „Volgo Balt 179” urmează să fie externați la începutul săptămânii care vine și se vor întoarce acasă. Anunțul a fost făcut de Ambasada Ucrainei în România. Potrivit reprezentanților misiunii diplomatice, starea de sănătate a marinarilor ucraineni este stabilă, medicii urmărind evoluția lor pentru a remedia efectele hipotermiei. Potrivit acestora, marinarii urmează să fie externați din Spitalul Județean Constanța pe 15 martie. Ei au fost vizitați în spital de Păun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România. 
Repatrierea urmează să fie realizată de agentul de crewing, iar ambasada le va asigura asistența necesară. De altfel, marinarii au obținut deja toate actele de care au nevoie pentru a se întoarce acasă. 
Între timp, autoritățile române asistate de nave din Ucraina continuă căutarea ofițerului secund, dispărut fără urmă. 
Reamintim că nava „Volgo Balt 179” s-a scufundat, joi, 11 martie, la aproximativ 70 de mile de portul Constanța. Din cei 13 membri ai echipajului, doi au murit – comandantul și electricianul, iar unul este dat dispărut – ofițerul secund. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.233 secunde