"Marinarii români sunt o carte de vizită a țării noastre în lume"

157
2

Articole recomandate

Vicepremierul pentru securitate națională Gabriel Oprea, prezent azi la ceremoniile organizate la Constanța de Ziua Marinei Române, a afirmat că marinarii români "sunt o carte de vizită a țării noastre în lume" și le-a transmis acestora să rămână uniți și puternici, scrie Agerprers.


În discursul său, Gabriel Oprea a spus că îi prețuiește și îi respectă pe marinarii români care au o meserie grea, cu mari responsabilități.

"Fie că au misiunea de a apăra frontierele fluviale și maritime naționale, fie că lucrează pe navele comerciale, marinarii români sunt o carte de vizită a țării noastre în lume. (...) Am tot respectul pentru marinarii români, cu toții aveți o meserie grea și de mare responsabilitate. Numai caracterele puternice își pot asuma sacrificiile profesionale și personale pe care dumneavoastră le faceți. Privațiunile nu sunt ușoare nici pentru familiile dumneavoastră și, de aceea, vă doresc să rămâneți uniți și puternici", a declarat Gabriel Oprea.

Vicepremierul a transmis respectul său și al Guvernului pentru "memoria celor care și-au pierdut viața sub pavilion românesc în mările și oceanele lumii", subliniind că "jertfa lor va rămâne în memoria neamului românesc", scrie Agerpres.


Comentează știrea

Navigator
15 august 2015
...

...... Si o vaca de muls pentru bisnitari de la ceronav

Doina
16 august 2015
Oferta anului

Aceasta este AFACEREA ANULUI ! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra ! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Sistemul este exceptional si numai bun sa te ajute sa castigi bani, lucrand comod de acasa, fara stress, cateva ore pe zi, functie de dorinta si abilitatea fiecaruia! Plata castigurilor realizate este garantata prin incheierea unui contract de comision. NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Solicita acum mai multe detalii, contactandu-ma la adresa de e-mail: [email protected] , cu textul "INFO" ; Rog seriozitate maxima.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2015
Stire din Eveniment : ZIUA MARINEI ROMÂNE 2015, ÎN IMAGINI
Vineri, 14 August 2015
Stire din Eveniment : Dronele, interzise de Ziua Marinei
Pagina a fost generata in 0.4222 secunde