Marinari chinezi jefuiți de un fost taximetrist

Marţi, 14 Februarie 2012, 19:31
28259
Agentul de shipping al unei nave sub pavilion Hong Kong, ancorată în Portul Constanța, a cerut sprijinul Gărzii de Coastă, semnalând că doi marinari chinezi au fost jefuiți.

Victimele le-au povestit oamenilor legii că, luni după-amiază, s-au urcat într-o Dacie Logan de culoare galbenă, iar șoferul, care s-a dat drept taximetrist, i-a dus la Maritimo Shopping Center, de unde au cumpărat băutură și mâncare. La revenirea în port, la Poarta de acces 1, după ce marinarii au coborât din mașină pentru a fi luați în evidență de polițistul de frontieră, șoferul a demarat în trombă, fără a înapoia bunurile.

Oamenii legii l-au identificat pe șofer ca fiind Dan Iorga, de 44 de ani, domiciliat fără forme legale în Constanța. Ancheta a arătat că acesta a fost taximetrist în trecut, dar în prezent nu mai are licență de funcționare. De altfel, polițiștii au mai primit plângeri pe numele lui, pentru diverse înșelăciuni. Produsele furate au fost găsite în mașină și înapoiate păgubiților. Suspectul este cercetat în libertate, pentru înșelăciune. 

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 1.4887 secunde