"Marijuana - un drog periculos!" în școlile din Constanța

156
1

Articole de la același autor

Astăzi, reprezentanții Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, împreună cu cei ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța și ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța au lansat proiectul "Marijuana - un drog periculos!". 


Experiența anilor trecuți a dovedit că cea mai mică vârstă la care a fost înregistrată consum de cannabis a fost 14 ani. "Consumatorii adolescenți își motivează gestul prin faptul că voiau să-și schimbe starea, că se plictiseau sau de curiozitate", a explicat cms. Cristian Marius Oprișan, șeful Centrului Regional Antidrog. 


De aceea, prin proiectul lansat astăzi, autoritățile responsabile vor să prevină consumul de marijuana în rândul liceenilor din Constanța. Proiectul se va desfășura în perioada martie - iunie 2014, în șase licee din Constanța, urmând să fie ținute prezentări elevilor din clasele a IX, a X-a și a XI-a.




Comentează știrea

mary jane
14 martie 2014
laudabil, dar...

Despre alcool li se spune ceva ? Mie mi se pare alcoolul un drog mult mai periculos decat marijuana, mai ales pentru ca se gaseste peste tot. Nu cred ca un pustan de 14 ani poate sa faca rost de marijuana foarte usor, cred ca doar cativa au acces la asa ceva, in timp ce alcoolul este prezent peste tot si face ravagii. Eu unul pe asta as pune accentul in acest proiect, nu pe marijuana. Trebuie mentionata si marijuana, fara discutie, dar nu se compara nici pe departe cu alcoolul. Proiecte facute de oameni care nu au absolut nici o legatura cu realitatea. Dar despre legale, heroina, cocaina, extasy li se spune ceva ?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Marijuana strică prietenii
Pagina a fost generata in 0.3668 secunde