Marian Godină alertează părinții să aibă grijă la acțiunile unui constănțean

664
2
Marian Godină alertează părinții să aibă grijă la acțiunile unui constănțean - godina-1471599898.jpg
Un bărbat din Constanța a ajuns în centrul atenției după ce, în urmă cu două zile, polițistul Marian Godină postat pe pagina lui de Facebook câteva versuri scrise de Mihai Ivănescu, atrăgând atenția că cine a scris versurile "nu pare prea sănătos". Alături de versuri pe care le puteți vedea în fotografie, constănțeanul a postat și o poză cu o fetiță.

Marian Godină a avut un avertisment pentru părinții care-și lasă copiii să umble pe internet. "Dacă aveți copii care au conturi de Facebook, e indicat să le supravegheați atent activitatea din online și să vă asigurați că nu intră în discuții cu persoane necunoscute. Poza asta mi-a fost trimisă azi printr-un mesaj și nu știu dacă e real. Cert e că cineva tot a gândit versurile alea, iar acel cineva nu pare prea sănătos. La finalul poeziei este atașată și o poză cu o fetiță cu ochelari", a scris polițistul.

Mihai Ivănescu a reacționat printr-un comentariu. "Eu sînt Ivănescu Mihai,și este scandalos că deși sinteți polițist îmi prezentați poza mea cu una dintre poezii prezentîndu-mă ca pedofil fără să verificați sau să vă informați oficial conform procedurilor legale aducîndu-mi un prejudiciu de imagine negativ,fiind atenționat de cunoscuții mei care m-au anunțat de eroarea informației și pe care vreau să-i am martori.Rămîne de văzut să vedem dacă e cazul in instanță sau pe altă cale de înțelegere.Insulta că nu sînt întreg la cap ați făcut-o fraudulos,și fără probe legate,fără să aveți o competențâ în domeniul constatării medicale!!"

Comentează știrea

unul
19 august 2016
copilita miniona

Facebook-ul este un mediu total lipsit de seriozitate, se stie. Omul viseaza la copilite minione cu ochelari.

Ivănescu Mihai
8 septembrie 2016
Constatare ofensatoare

Eu sînt Ivanescu Mihai,și l-am dat în judecată pe Godină Marian și am făcur plîngere către Parchetul din Brașov și la IJP Brașov.Avînd în vedere că eu am răspuns pe pagina lui Godină că nu am nimic de a face cu cazul arestatului de 64 de ani din Brașov.că nu eu sînt acela și că fotografia și numele meu erau atașate la acel comentariu fiind prezentat într-o infracțiune monstruoasă,îngrozitoare,ziarul dvs. drebuia să dea dovadă de prudență și să nu-și asume riscul să mă prezinte pe mine cu numele meu în fața publicului din Constanța,să-mi mînjiți imaginea.identitatea,persoana mea făcîndu-vă complice la calomnia și frauda lui Godină Marian din Brașov !.O să văd dacă mai pot face ceva,sau să mă adresez Justiției pentru prezentarea numelui meu în aceste condiții în acest ziar;ba am dreptul să cer în Justiție o compensație de 10000 lei. Ivănescu Mihai.Tel. 0744242314;0721755224.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9651 secunde