Marfă din Turcia, de zeci de mii de lei, confiscată la Vama Veche

291
Marfă din Turcia, de zeci de mii de lei, confiscată la Vama Veche - 9martvamaveche-1615297733.jpg

Articole de la același autor



Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 32.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.
Marți, 9 martie, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua transport regulat pe ruta Turcia – România.
Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în cala destinată bagajelor 73 articole de îmbrăcăminte și 885 accesorii pentru telefoanele mobile care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea  aparțineau unui cetăţean turc, în vârstă de 20 de ani, care a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.
Toate produsele, în valoare de peste 32.000 lei , au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2178 secunde