Marfă de mai bine de jumătate de milion de lei, confiscată la Agigea

201
Marfă de mai bine de jumătate de milion de lei, confiscată la Agigea - 20120808125928-1344535770.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime în colaborare cu inspectori din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud Agigea au efectuat, joi, 9 august, un control fizic al mărfurilor existente într-un container.

Cu ocazia controlului, s-a constatat că în interiorul containerului se aflau mărfuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală. De asemenea, au mai fost găsite și mărfuri ce nu corespundeau cu cele menționate în declarația vamală de import.

Bunurile în cauză, având o valoare de piață estimată de 60.000 lei, au fost reținute de către organele vamale în vederea continuării cercetărilo și a fost întocmit un dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire de acte nereale faptă prevăzută și pedepsită de art. 272 din Legea 86/2006 și punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările se continuă pentru stabilirea exactă a prejudiciului creat, a identificării și tragerii la răspundere a tuturor persoanelor participante la săvârșirea faptei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3819 secunde