Marfă de 61.000 de lei, confiscată de polițiștii de frontieră

469
Marfă de 61.000 de lei, confiscată de polițiștii de frontieră - politiadefrontiera-1351717339.jpg
Polițiștii de la frontieră au efectuat, ieri noapte, un control asupra unui autocar care efectuează curse regulate între România și Turcia, pe sensul de intrare în țară al P.T.F. Vama Veche.


În bagajele personale aparținând cetățenilor români R.V., de 42 ani, și P.N., de 36 ani, din județul Constanța, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse, 93 de articole de îmbrăcăminte sport și bunuri susceptibile a fi contrafăcute. 
Cele două persoane nu au putut prezenta documente justificative din care să reiasă acordul titularilor de marcă înregistrată pentru punerea în circulație a respectivelor articole, astfel încât întreaga marfă, evaluată la aproximativ 61.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării. 
Polițiștii de frontieră au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de "folosire de acte nereale în vamă", respectiv "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8852 secunde