Marfă contrafăcută, de vânzare la târg! Jandarmii au luat măsuri!

Duminică, 13 Iunie 2021, 11:38
287
În cursul zilei de sâmbătă, 13 iunie, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune în zona de sud a județului a depistat un bărbat și o femeie care ofereau spre comercializare peste 150 de articole vestimentare „la preţ avantajos”, în târgul din localitatea General Scărișoreanu.

Cele două persoane nu aveau documente de proveniență a bunurilor respective, acestea fiind inscripționate cu numele unor mărci de renume.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală și l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

„Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța. 

Pagina a fost generata in 20.2163 secunde