Marcel Vela, atac dur: "Nu este domnul Arafat centrul universului"

336
Marcel Vela, atac dur:

Articole recomandate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, că există un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situații de Urgență, și a spus că "această evaluare este la baza unor decizii care pot să-l implice" și pe Raed Arafat, șeful acestui departament.

"Nu este vorba de o persoană în sine, că văd că se polarizează, se fac discuții, estimări, pronosticuri, cu privire la a fi sau a nu fi Arafat în continuare în fruntea Departamentului (Departamentul pentru Situații de Urgență - n.r.). Noi evaluăm întreaga activitate, întregul departament, întregul Inspectorat General și această evaluare este la baza unor decizii care pot să-l implice, evident, și pe domnul Arafat. Dar nu este domnul Arafat centrul universului și pe dânsul noi acum avem o analiză personală. Întreaga activitate a Departamentului este importantă pentru România, salvarea nu o face domnul Arafat când se întâmplă ceva, o fac profesioniștii din Departament și eu nu cred că România și Departamentul stau într-o persoană, la fel cum Ministerul nu stă într-un politician care vine și pleacă din acest minister", a spus Vela, la sediul MAI.

El a precizat că analiza va fi făcută de o echipă de la nivelul conducerii ministerului, iar finalizarea auditului ar putea avea loc chiar până la sfârșitul acestei săptămâni.

"Există în prezent corpul de audit care face verificări la toate armele, la toate subunitățile din subordinea MAI, după IGSU vor urma cei de la Jandarmerie, vor urma cei de la Poliția de Frontieră, de la Poliția Rutieră, pentru că auditul este normal și firesc, l-am promis de la începutul mandatului, având în vedere faptul că nu s-a făcut o primire-predare nici cu domnul Fifor, nici cu doamna Dan (...) și evident că trebuie făcută o evaluare pertinentă și eficientă pentru a ști exact ce vom face în viitor", a explicat ministrul de Interne.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0605 secunde